Image Alt

Mészáros Petra

 /  / Mészáros Petra

Mészáros Petra

Mészáros Petra vagyok, Pécs közelében lakom. Állattenyésztő szakos agrár mérnökként végeztem 2009-ben, 2011 óta agilityzek, 2012 óta oktatom is a sportot.

2015 óta a Zen Agility Team alapítója és edzője vagyok. Évek óta rendszeresen tartok privát és csoportos, kölyök és agility alapozó online tréningeket is.

2020-ban létrehoztuk egy barátommal a Hoopers Hungary-t, ezáltal egy új kutyás sportot bevezetve hazánkba.

2021-ben vágtam bele az angliai Absolute Dogs által szervezett Pro Dog Trainer képzésbe. A képzés által olyan technikákat sajátíthatok el, amelynek segítségével játékos feladatokkal segíthetek kutyusnak és gazdiknak egyaránt a mindennapi együttélés rögös útjain átkelni sikeresen. Nem csak egy pozitív metodikájú oktatási szemléletről van itt szó csupán, hanem teljes életformáló, reformáló nézetekről, amely egy vidám, stresszmentes közös élet felé kalauzolja a tanítványaimat.

 

Az EBORIGINAL szakmai partnereként igyekszem mindazoknak segíteni, hasznos tippeket adni, akik úgy érzik, hogy megakadtak a kutyájukkal egy-egy hétköznapi problémával, szeretnének játékos feladatokkal, felszabadultan, ítéletektől mentesen foglalkozni a kutyájával, vagy az agility alapoknál jönne jól 1-2 tanács. Online tréningek/konzultációk formájában mindenki számára elérhető vagyok Zoom meetingen keresztül.

 

Kutyáimról:

Az első kutyám Karamell, aki egy 2010-ben született Lakeland terrier. Sokat köszönhetek neki, hisz általa ismertem meg az agility rejtelmeit, és terrier jellemének köszönhetően sokat tanultam a velük való nem mindig könnyű életről.

2013-ban már az agilityt a szemem előtt tartva, választottam a családunkba egy Border colliet; Tacot. Hatalmas kihívás volt ez nekem, ezért sok mindent tudatosabban csináltam a felnevelése, alapozása, során. Ez idő tájt rengeteget tanultam és képeztem magam.

2018-ban egy közép uszkár, csatlakozott hozzánk. Kiito nagyon kedves, nyitott, bátor kutya és mindig is az volt. Teljesen más a jelleme, mint az elődjeinek és ha addig azt gondoltam, hogy elég sokat tudok a kölyök alapozásról, akkor rá kellett jönnöm, hogy mindig van mit tanulni, minden kutya tanít valamit, ami által jobb gazdik, jobb emberek leszünk. Kiito mellett a motivációs technikák elsajátítása lett a fő célom, valamint az elfogadás és a türelem újra értelmezése. Sosem lehetek elég hálás a kutyáimnak ezekért a leckékért.

 

Az aktív sportkutyázás részeként a lehető legjobb minőségű táplálékkiegészítővel igyekszem kielégíteni a kutyáim szükségleteit, hogy minél tovább maradhassanak egészségesek és fittek. A napi foglalkozás, séta, fizioterápia és edzések mellett a megfelelő étrend kiegészítők is nagyon fontosak, akárcsak nálunk embereknél. A Nutrolin termékeit használom már jó ideje, az aktív sportkutyáim a Sportot, az idősebbek pedig jelenleg a Senior termékeket fogyasztják, valamint a Burgimmune tablettát.

 

Kapcsolat:

hello@eboriginal.hu

+36 20 389 6811

 

Zen Agility

zenagility@gmail.com

www.zenagility.weebly.com

www.facebook.com/zenagility

Mészáros Petra
Eboriginal logo

Ahol  kis kedvenceink a legjobbat kapják

Kérdésed van?